Beste badmintonvriend,
We zijn weer van start gegaan met een gloednieuw badmintonseizoen, en meteen zijn er enkele evenementen die de club organiseert.
Geniet alvast van onze nieuwsbrief, en neem zeker een kijkje op de website

  Clubfeest
Op 20 November vindt ons clubfeest plaats, dit evenement vindt plaats in de cafetaria van de sporthal te Eeklo. We starten omstreeks 19.30u met een aperitiefje. Daarna kunnen we ons buikje vullen met warme beenhesp, frietjes en groenten.
Prijzen voor kaarten zijn:
Leden: 8 Euro
Niet leden: 11 Euro
Kinderen -12 jaar leden: 4 Euro
Kinderen -12 jaar niet leden: 6 Euro
Kaarten zijn te verkrijgen bij: Geert, Marleen, Jean-Pierre, Bernardine & Erik
>> Voor meer informatie klik hier ...

  Tombola
De tombola die begonnen is op ons tornooi wordt verdergezet tot aan het clubfeest, na het eetfestijn worden de hoofdprijzen uitgereikt. Tombola lotjes zijn te verkrijgen bij Jean-Pierre, en op het clubfeest zullen er ook nog lotjes verkocht worden.
U maakt nog steeds kans op één van de hoofdprijzen, wees er dus op tijd bij !!!

  Competitie
Onze ploeg heeft er al 2 wedstrijden in de competitie opzitten, en hebben deze met succes volbracht, twee keer was de winst 7-1 in het voordeel van Eikenlo.
Het verslag van deze wedstrijden kunt u lezen op de website.
De volgende wedstrijd vindt plaats op 24/10/04, tegenstanders zijn de Pluimplukkers.
>> Voor meer informatie klik hier ...

Wellicht vindt u het leuk om via e-mail op de hoogte te blijven van de gebeurtenissen en de activiteiten van de club alsook de aanpassingen op de website.
Mocht dat niet zo zijn, kunt u gewoon uitschrijven op deze link.

Gelieve geen antwoord te sturen op bovenstaande mail! Voor alle mogelijke vragen verwijzen wij u graag naar onze website. Via de site kunt u tevens contact met ons opnemen.