Beste badmintonvriend,
Een prachtig badmintonseizoen is weer ten einde (of toch niet helemaal), maar een volgend seizoen staat al om het hoekje te wachten...
Daarom wordt ook onze website voorbereid op het nieuwe seizoen, dus neem zeker en vast daar ook eens een kijkje.

  Fietstocht 21 juli 2010
Om het seizoen af te sluiten, organiseert BC Eikenlo zijn jaarlijkse fietstocht op 21 juli. Het wordt een tocht van ongeveer 50 km in de omgeving Sint-Maria-Aalter, Wingene en Beernem.
's Avonds kan er nagekaart worden in de Mysterie (Stationsstraat Eeklo) met een hapje erbij. Let wel, menukeuze voor s'avonds moet voor 19 juli worden doorgegeven aan Bernardine.
Wegens een onvoorziene omstandigheid zijn we verplicht de menukaart enigzins aan te passen. Indien u reeds een croque of biefstuk friet besteld heeft, gelieve een nieuwe keuze door te geven.
>> Voor meer informatie klik hier ...

  Sneukelzoektocht
Kruis ook reeds 26 september aan in je agenda want dan staat er een sneukelzoektocht geprogrammeerd...
Verdere informatie volgt later.

  Competitie
In de competitie werd er waardig gestreden voor elk punt. Het eerste gemengde team wist echter slechts 1 keer te winnen, maar door ook 4 keer gelijk te spelen wisten zij genoeg punten te sprokkelen om zich te handhaven in de 3de provinciale. Het eerste herenteam deed heel wat beter, zij deden zelfs een gooi naar de kampioenstitel. Jammer genoeg moesten zij Denderleeuw voor zicht laten met slechts 1 puntje verschil. Het tweede herenteam wist zich ook mooi te handhaven in de 4de provinciale, zij strandden net in het midden op de 4de plaats.
Ondertussen zijn ook al de reeksindelingen en tegenstanders bekend voor het volgende seizoen, wil je weten wie onze tegenstanders worden, kijk dan zeker op onze website.
>> Voor meer informatie klik hier ...

  Intern tornooi - Schrijf nu al in voor volgend seizoen!
Ben jij geïnteresseerd om het competitiegehalte in onze club een beetje de lucht in te trekken? Dan is het nu hét moment: we organiseren een intern tornooi dat over heel het seizoen loopt, waar je wedstrijden kan spelen wanneer het je maar uitkomt.
Alle wedstrijden zijn dubbel en worden willekeurig samengesteld, van oneerlijkheid kan dus geen sprake zijn.
Wil je meedoen, mail dan naar Geert De Baets en stuur je naam, e-mail en geslacht door.
Zodra er genoeg kandidaten zijn worden de wedstrijden gegenereerd en word jij per e-mail verwittigd van je wedstrijd.
Alle verdere informatie over het tornooi kun je vinden op de website (wel eerst aanmelden!)
Indien je je gebruikersgegevens niet (meer) kent, stuur gerust een mailtje naar Geert De Baets.
De ranking van het seizoen 2009-2010 kan je online raadplegen op de website(wel eerst aanmelden) of op het forum.

  Sponsoring
Ben je zelfstandige of ken je iemand die geïnteresseerd zou zijn in de sponsoring van onze club, aarzel niet en neem contact op met een van de bestuursleden, hij zal er je meer over kunnen vertellen.
Ben je geïnteresseerd of heb je vragen? Mail gerust naar Geert De Baets

  SponsorsWebsite Geert De Baets.Be

>> Onze sponsors kan je ook altijd hier terug vinden ...

Wellicht vind je het leuk om via e-mail op de hoogte te blijven van de gebeurtenissen en de activiteiten van de club en van de aanpassingen op de website. Mocht dat niet zo zijn, dan kun je gewoon uitschrijven via deze link.

Gelieve geen antwoord te sturen op bovenstaande mail! Voor alle mogelijke vragen verwijzen wij je graag naar onze website. Via diezelfde site kun je altijd contact met ons opnemen.