Gentse 7H vs Eikenlo 2H

Vrijdagavond om 07:00 p.m. stonden Erik en Bart paraat om richting de hal van "den Eddy" in Gent te rijden. Andere speelmakkers David en Tom werken in regio Gent en zei zouden rechtstreeks zich naar het wielercentrum begeven. Onderweg richting Gent kregen we nog een telefoontje van Koen met de vraag of hij ook nog kon meespelen die avond. We waren allemaal zeer blij met deze last-minute boeking van Koen zodat we David toch 1 wedstrijd konden sparen wegens zijn opkomende verkoudheid.

Om kwart na 8 gingen we van start met de vierde dubbel wedstrijd ipv normaal de eerste. Bart & David wonnen de wedstrijd in twee sets.

Volgende wedstrijd was voor het duo Koen - Tom en David - Erik. Koen & Tom hadden het niet makkelijk in deze wedstrijd. Het draaide een beetje vierkant. Ze verloren in 2 sets. David en Erik hadden minder problemen met hun tegenstanders. Zei wonnen in twee sets. Chapeau voor David om met zo'n verkoudheid mee te spelen.

De laaste dubbelwedstrijd was voor Bart en Tom. De eerste set ging naar de Gentse mannen die sterk speelden. In de tweede was er meer aanvalslust en daarmee wonnen ze deze set ook. De laatste set was de beslissende en hier trokken Bart en Tom ook de koord naar zich toe.

De 3e enkel was voor Bart die op de donkere pleinen aan de zijkant mocht spelen. Vrij vlot in 2 sets voorbij zijn tegenstander.

Resultaat: BC EIKENLO wint met 3-5

BDV

Uitslagen

Wedstrijd Naam en Voornaam Klassement Naam en Voornaam Klassement 1ste game 2e game 3e game Games Wedstrijd Punten